Marxem de vacances!

Compartir

www.imatica.orgDurant quinze dies deixarem de banda l’actualitat informàtica per a gaudir del merescut descans estiuenc fins al vinent dilluns 30 d’agost.

Redacció – Com cada any a aquestes alçades, l’equip de redacció de www.imatica.org en pes es pren uns dies de descans coincidint amb l’època de vacances estiuenques, un període en què també l’actualitat del sector tecnològic davalla en certa mesura (malgrat que no s’atura del tot!).

En aquests dies aprofitarem per a “recarregar les piles” i tornar amb més energia si és possible el mes vinent i, si ens és possible, amb nous projectes.

No ens volem acomiadar sense abans tornar-vos a demanar el vot per la nostra candidatura als Premis Blocs Catalunya, un guardó en el que aspirem, pel cap baix, a entrar en la fase final.

Fins que ens tornem a veure, us desitgem a tots unes bones vacances.

L’equip de redacció de www.imatica.org

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina