Marxem de vacances!

Compartir

www.imatica.orgCom cada any a aquestes alçades, l’equip de redacció de www.imatica.org es pren uns merescuts dies de repòs per tal de preparar la reentrada en el nou any amb més força encara si és possible.

Redacció – Ja falta menys per acomiadar aquest 2009 i entrar en el 2010, un any que als apassionats pel món de les noves tecnologies i la cultura que es genera al seu voltant, ens recorda aquella gran pel·lícula, continuació de l’excel·lent 2001 del mestre Kubrick.

Ha estat un any intens (i quin no ho és?) en el que el nostre rotatiu ha continuat amb un ritme creixent, guanyant lectors cada nou dia. Això és senyal que, amb els nostres encerts i errades (que tots en tenim perquè som humans), en general ho hem fet prou bé.

Ens consagrem a la nostra tasca d’informar i formar en noves tecnologies, però res d’això seria possible sense vosaltres, els nostres lectors, als que mai ens cansarem de donar les gràcies per tots aquests anys de fidelitat.

En pocs dies, mig món celebrarà el Nadal, però també hem de ser conscients que part d’aquest mig món i de l’altre mig que no la celebra passen privacions aquestes dates, i més en aquests dies en què patim una de les pitjors crisis de les últimes dècades. Essent el Nadal una època per a compartir i per donar afecte, des d’aquestes ratlles també volem fer una crida a totes aquelles persones que poden contribuir d’alguna manera a alleujar el patiment dels menys benestants aquests dies… gastant menys en tecnologia si és possible, encara que aquesta petició per a uns tecnòlegs com ens considerem sigui, pràcticament, un anatema.

Volem desitjar-vos, doncs, unes bones festes i un feliç any 2010. Per la nostra banda, tornarem el dilluns dia 11 de gener amb l’habitual resum del què ha donat de si l’any 2009 en matèria tecnològica (tot un clàssic de referència), i un resum de les principals novetats presentades en el CES de Las Vegas, la primera cita important de l’any.

Amb els nostres millors desitjos

L’equip de redacció de www.imatica.org

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)