Maxthon, el browser en el núvol

Compartir

Sincronitza automàticament, des de la mateixa xarxa, les pàgines que deixem obertes en un altre dispositiu, l’historial o les cerques, permetent començar una activitat online en un lloc i acabar-la en un altre.

El navegador multiplataforma Maxthon s’ha deixat veure en CES amb la release candidate de la seva nova versió, la primera preview de la qual va sortir a la llum al desembre i que incloïa sincronització en el núvol com a gran novetat. De fet, la companyia defineix al seu com un “browser en el núvol”.

El navegador Maxthon en acció

El navegador Maxthon en acció

La nova release candidate presentada a Las Vegas afegeix, a més, la possibilitat de compartir contingut (mapes, text, imatges, URL’s,…) amb altres usuaris del mateix navegador a través de la seva plataforma cloud. Fins i tot podem arribar a compartir els continguts via SMS, una opció més aviat curiosa en els temps que corren i tenint en compte que compartirem amb una persona que ja té una connexió de dades. Tot i això, aquesta pot estar desactivada per trobar-se de viatge fora del país, i interessar-nos la possibilitat d’enviar-li còpia del contingut estant desconnectat per a què el consulti un cop tingui una connexió al seu abast.

En qualsevol cas, la possibilitat hi és i mai sobra tenir-la a l’abast.

Aquesta nova release candidate de Maxthon està disponible per a Android, iOS, Windows i Mac OS X.

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: