McAfee canvia de nom a Intel Security

Compartir

La transició per al canvi de nom durarà gairebé un any.

Logo d'Intel, de l'estand d'una fira

Intel ha decidit canviar radicalment la imatge de McAfee, empresa dedicada a la seguretat que va comprar el 2010, començant pel nom. A partir d’ara, la subsidiària de la fabricant californiana de semiconductors passarà a anomenar-se Intel Security.

El canvi de nom sembla ser també una conseqüència dels nombrosos escàndols provocats per John Mcafee -l’històric fundador de la companyia- durant els darrers anys. A aquest últim tampoc sembla que li caigui gaire bé la seva antiga companyia

De fet, i en declaracions realitzades a l’Agència Reuters, el polèmic empresari s’ha mostrat satisfet amb la decisió de canvi de marca de la multinacional nord-americana.

És de suposar que aquest rentat de cara només afectarà al nom, ja que la suite de seguretat no es veurà retocada i seguirà sent el mateix programari.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: