MediaFire gira 180 graus i presenta el teu nou núvol

Compartir

MediaFire gira 180 graus per complet i presenta el servei renovat. Un gran candidat a lluitar contra Dropbox. Un nou servei al núvol amb espai il·limitat.

El passat dia 16 de febrer, MediaFire ja va dir alguna coseta traient al mercat l’aplicació MediaFire Express, que permet utilitzar el servei com si fos Dropbox. Parlant clar, fins a la data no necessitàvem cap tipus de registre pel servei que dóna MediaFire, ara ja no funciona així.

Ara tot el que col·loquem a Internet ho fem en un espai privat, i compartir-ho no és tant senzill, ja que el que tenim és per a nosaltres, no per a tothom. Penseu que amb un registre previ no tothom voldrà pujar un fitxer “corrupte” i compartir-lo amb la resta del món (serà que no hi ha comptes hackejats al món..).

Tot això va unit a una cara nova per a la pàgina web, molt neta i amb un funcionament senzill per a qualsevol navegant d’Internet, i molt intuïtiu. Presenten així la guerra a Dropbox.

L’únic que té els mateixos límits que tenia fins a data d’avui. Els límits i preus del servei són els següents:

La gran diferència per ara entre MediaFire i Dropbox és que Dropbox permet sincronitzar totalment els arxius amb l’assistent per a PC i terminal, mentre que MediaFire només permet pujar fitxers. Això si, MediaFire és il·limitat, encara que tots els fitxers no estaran per sempre en els seus servidors.

A més, permet configurar i personalitzar el nostre espai d’emmagatzament. Podem crear URL’s personalitzades a determinades carpetes del nostre espai, més fàcil compartir-les, encara que més identificatiu com diuen a Omicrono.

MediaFire vol netejar la seva imatge després dels problemes que hi va haver amb Megaupload i convertir el seu servei en el nou núvol per a tothom.

MediaFire Express (client per pujar fitxers)

MediaFire

Font oficial: Omicrono

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: