Mediatek i LG llancen terminals amb triple SIM

Compartir

Segons comunicat de premsa de Mediatek, el primer llançament s’ha produït per al mercat brasiler.

La versió de doble SIM de l'LG Optimus L4 II

La versió de doble SIM de l’LG Optimus L4 II

Al ritme frenètic amb què avancen les tecnologies mòbils, els terminals amb capacitat doble SIM (això és, amb dues línies diferents, cadascuna amb la seva corresponent numeració) ja són insuficients per a algunes persones i, per això, ara comencen a arribar els telèfons amb capacitat d’allotjar fins a tres targes SIM i, per tant, gestionar tres línies diferents.

Uns dels primers terminals en ser llançats al mercat són els desenvolupats conjuntament entre LG i Mediatek. Aquesta darrera ha emès el següent comunicat de premsa explicatiu:

HSINCHU, 25 de Juliol de 2013 – MediaTek Inc., una companyia de semiconductors integrats per a comunicacions sense fils i solucions multimèdia digitals, ha anunciat avui la primera tecnologia de triple SIM del món per a smartphones Android 3G. La solució d’avantguarda, que es produeix en resposta a la demanda generalitzada dels dispositius multi-SIM en els mercats emergents, s’ha comercialitzat recentment al Brasil amb el telèfon intel·ligent Optimus L4II de LG Electronics.

Basant-se en l’èxit del seu popular predecessor dual-SIM, la tecnologia Triple-SIM 3G permet tres targes SIM per ser utilitzades simultàniament. Cadascuna pot rebre trucades, transmissió de dades, enviar missatges SMS i romandre en mode d’espera al mateix temps sense consumir excessiva càrrega de la bateria.

Una característica clau de la solució de Triple-SIM 3G és el seu alt nivell d’estabilitat, la qual cosa impedeix l’aparició de les trucades perdudes o de mala qualitat, i reafirma la reputació de MediaTek com el principal productor de tecnologies de xips multi-SIM.

“MediaTek ha proporcionat durant molt de temps les solucions de l’estat de l’art per a dispositius mòbils multi-SIM. 3G de triple SIM és un altre exemple d’això”, diu Brian Kwon, director del grup de planificació de producte de LG Electronics. “Gràcies a la seva innovadora tecnologia, els nostres nous smartphones ampliaran significativament les opcions de connectivitat dels nostres clients i, al fer-ho, que puguin prendre avantatge de diversos plans tarifaris”.

Més enllà de la seva tecnologia d’avantguarda, la tecnologia Triple-SIM 3G també serveix com una solució claus en mà per als fabricants a través de la seva interfície d’usuari integrada, que permet als usuaris finals ajustar directament o desactivar la funció multi-SIM sempre que es vulgui.

“En molts mercats emergents, el suport multi-SIM s’ha convertit en un requisit absolut. En crear una solució total global plena de funcions avançades i tecnologies avançades, MediaTek no només atén a les necessitats dels usuaris finals, sinó també crida l’atenció d’un els fabricants de dispositius de gran nivell del món”, diu Jeffrey Ju, gerent general de la Unitat de Negoci Smartphone de MediaTek. “Gràcies a la nostra llarga llista de nous productes, esperem portar moltes més solucions de dispositius mòbils assequibles als mercats emergents i altres en el futur proper”.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: