Mega té nou CEO

Compartir

Des del 18 de gener l’empresa de Kim Dotcom estava sense cap oficial.

Tothom pensa o ha pensat que Kim Dotcom era el CEO de Mega, i és normal que es pensi això, ja que Dotcom ha estat el creador d’aquesta empresa i el que va presentar a tot el món el nou serveix que substituïx a Megaupload. El que en realitat es desconeix és que Mega estava gestionada per Tony Lentino, propietari d’Instra Corporation, empresa que ha donat recer i que gestiona la facturació de Mega.

Letino no se’n va gaire lluny, només passa el comandament a Vikram Kumar, ex-president d’InternetNZ, una empresa sense ànim de lucre que es centra en iniciatives online. Kumar també té contactes amb el govern de Nova Zelanda, en el qual hi va tenir rols en l’estratègia, la innovació, les polítiques públiques i en la gestió de programes.

En ser nomenat CEO de Mega, Kumar va declarar: “la meva feina serà aprofitar l’èxit inicial de Mega per convertir-la en una companyia rellevant en l’escenari internacional d’Internet”.

Mentre, el paper de Kim Dotcom serà el de continuar supervisant la infraestructura de Mega.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: