Megabox s’allotjarà finalment a Nova Zelanda

Compartir

Ho ha anunciat el mateix Kim Dotcom novament en el seu Twitter.

El nou Megaupload

El nou Megaupload

Després de l’estrepitós fracàs de l’opció de Gabon, amb el govern d’aquest país africà tancant-li les portes al polèmic informàtic d’origen germànic, i les crítiques que aquest va repartir al ministre de comunicacions i al país mateix, s’esperava un nou moviment de Dotcom amb l’anunci d’on estaria el nou allotjament del servei. La resposta és sorprenent: Nova Zelanda.

El país adoptiu de l’excèntric informàtic i lloc en el qual fou detingut, allotjarà el domini i els servidors de la seva nova iniciativa. En substitució de Me.ga, el nou domini serà Mega.co.nz.

L’anunci, realitzat com tots els comunicats de Dotcom, ha estat fet a través del seu compte de Twitter, amb un afegit força sorprenent: “Potenciat per la legalitat i protegit per la llei”.

La web que actualment penja del domini indicat continua sent la mateixa, és a dir, un lloc per als desenvolupadors, un botó per als inversors i el baner central amb el missatge “el 19 de gener aquest botó canviarà el món”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: