Megaupload en la recta final

Compartir

El nou Megaupload serà diferent i més gran que el seu antecessor.

Com recordaran, el passat mes de gener, l’FBI va tancar Megaupload deixant així un buit en el món de les descàrregues directes. Passats 9 mesos i després de nombrosos rumors, Kim Dotcom ha dit el següent en el seu compte de Twitter “Una actualització ràpida sobre el nou Mega: 90% del codi fet. Servidors en camí. Advocats, partners i inversors preparats (…) Sigueu pacients, està a punt d’arribar” i va seguir amb el següent Tuit “Estem construint una xarxa global massiva. Tots els hosters que no estiguin als Estats Units podran connectar els seus servidors i oferir el seu ample de banda”.

Els rumors apunten a finals d’any per al nou Megaupload, que segons Kim Dotcom seria un estil Bittorrent, en el que cada usuari faria de servidor al mateix temps que de client.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: