Megaupload i Megavideo tancats per l’FBI

Compartir

Megaupload i Megavideo tanquen després d’una operació de l’FBI que porta en curs més de dos anys, els portals de descàrregues més gran del món i la pàgina de reproducció d’streaming  ja no estan operatives.

Impressionant. Estava apunt de començar a sopar!! Justament avui, dia 0 després de la vaga de moltes empreses en contra de la llei SOPA hem tingut la primera sorpresa. Megaupload i Megavideo estàn des de ja no disponibles en tot el món. I no, no és culpa de la SOPA.L’FBI ha detingut a set persones i dues companyies estan acusades per crims a la pirateria online massiva a través dels portals que manipulaven. El Wall Street Journal assegura que quatre persones han estat detingudes a Nova Zelanda.

Quin rebombori, dos de les pàgines webs més visitades tancades sense preví avís i per l’FBI. La noticia està corrent com l’aigua dintre d’un riu. Les autoritats americanes afirmen que les detencions d’avui porten dos anys d’operacions i que no està relacionat en cap moment amb la llei SOPA. En aquest moments s’estàn tancant tots els portals i enllaços i les comptes bancaries de l’empresa.

També afecta a les webs que manipulaven des de el mateix lloc Megavideo, Megapix, Megabox, Megalive, Megafund i Megakey. Tot està offline. Tenen una acusació per produir pèrdues degut als arxius que s’allotjen de més de 500 milions de dòlars pels seus autors originals, així que tot està relacionat amb els drets d’autor a la xarxa.

 

En un moment o altre apareixerà el logotip de l’FBI al portal, i clausurat per sempre. El dubte que ens queda és que passarà amb la gent que té un servei de subscripció? Els retornaran els diners? Com quedarà la cosa. I també que passarà amb tots els serveis similars que corren per la xarxa? L’FBI actuarà igual? Si l’efectivitat amb Megaupload ha estat tan ràpida les empreses començaran a denunciar sense preàmbuls?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: