Més de la meitat dels usuaris de Facebook accedeixen des de dispositius mòbils

Compartir

Un 60% dels usuaris de la famosa xarxa social empren els seus dispositius mòbils per accedir als seus comptes, segons informa la companyia.

Ja són més de la meitat els usuaris de Facebook que es connecten a aquesta xarxa social a travès del mòbil

Fa pocs dies, la xarxa social de Mark Zuckerberg arribava a l’astronòmica xifra de mil milions d’usuaris repartits per tot el globus terraqüi. En les mateixes estadístiques publicades per Facebook també hi consta que actualment 600 milions d’usuaris es connecten des del mòbil.

El fet que més de la meitat dels usuaris que es connecten a la popular xarxa social ho facin des del seu telèfon o tablet no exclou que també siguin usuaris habituals del lloc web, però dóna molta rellevància al client mòbil tal i com s’havia indicat fins ara.

La monetització dels seus usuaris mòbils ha estat una de les qüestions candents per a Facebook en relació a la seva cotització en borsa. Una adequada estratègia en aquest sentit i mostres que pot funcionar a mitjà/llarg termini, provocaria l’entusiasme entre els inversors que, sense cap mena de dubte, farien pujar la seva cotització.

Per ara, la cotització de Facebook en el Nasdaq amb prou feines ha notat la influència d’aquesta notícia, mantenint-se en el marge d’entre els 20 i els 24 dòlars en què ha estat enclaustrada al llarg del darrer mes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: