Més indicis semblen confirmar un Tablet PC d’Apple

Compartir

MacLa companyia taiwanesa Foxconn serà l’encarregada de fabricar els tan rumorejats aparells, segons informa un diari online especialitzat en noves tecnologies.

Redacció – La publicació taiwanesa DigiTimes, especialitzada en tecnologia per a la zona sudasiàtica, informa en exclusiva que el fabricant Foxconn és el triat per Apple per a fabricar el seu rumorejat Tablet PC, que podria arribar al mercat durant el primer trimestre del 2010. DigiTimes és una font d’informació molt fiable, citada per mitjans generalistes com CNN o Los Angeles Times, i especialitzats com CNET News.

En una breu nota, el rotatiu afirma que la companyia de Steve Jobs ha encarregat entre 300.000 i 400.000 exemplars del seu futur Tablet PC a l’empresa taiwanesa, citant a fonts que no han estat identificades públicament i que, per tant, no podem saber amb certesa si procedeixen de la mateixa Foxconn o d’alguna de les seves empreses subcontractades doncs, per exemple, s’indica que la pantalla d’aquest dispositiu serà produïda per Innolux Display, subsidiària de la mateixa Foxconn.

Les mateixes fonts indiquen que altres multinacionals del sector estarien preparant-se per a llançar un aparell de característiques semblants al d’Apple més endavant i, explícitament, s’esmenta a Hewlett-Packard.

Sobre el funcionament del Tablet PC d’Apple, les fonts consultades per DigiTimes indiquen que s’assemblarà a un lector d’ebooks, i que es centrarà en aquesta característica i en la de navegació per Internet més que en la reproducció de continguts multimèdia (àudio i vídeo). La interfície d’usuari serà molt simple, el què ens porta a pensar que s’assemblarà molt a la que presenta l’iPhone OS i que, per tant, el sistema operatiu emprat per aquesta màquina seria el mateix amb alguna característica extra. La dificultat de mantenir un gran nombre de plataformes diversificant els esforços i els equips de tècnics ens porten a pensar que aquesta és una opció molt a tenir en compte.

Els principals atractius del Tablet PC d’Apple seran la llarga durada de la bateria (un aspecte del qual els posseïdors de les dues primeres generacions de l’iPhone no poden estar-ne gaire satisfets) i la connectivitat ràpida a Internet.

Foxconn és una de les principals fabricants de components electrònics del món. Entre d’altres, és encarregada de la producció de l’iPhone, l’iPod i el Mac Mini per a Apple, plaques base per a Intel, i les tres principals videoconsoles del mercat: PlayStation 3 de Sony, Wii de Nintendo i Xbox360 per a Microsoft.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)