Més rumors sobre la presentació de Sony el 20 de febrer

Compartir

Poc  a poc es van perfilant detalls en forma de rumors del que, potser, podrem veure la nit del 20 al 21 de febrer per part de Sony a la seva esperada presentació a Nova York.

PlayStation

PlayStation

Fa uns dies us informàvem que Sony tenia alguna cosa gran preparada per ensenyar-nos el 20 de febrer. Sense més detalls per la seva banda, la xarxa es va omplir de suposicions i rumors. La gran majoria d’ells es basaven en que Sony ens presentarà la successora de PlayStation 3. Anem a fer un petit recull de l’últim que s’ha anat dient.

Per començar, pràcticament podem assegurar que Orbis no serà el nom de la consola, i que el seu nom final tampoc serà revelat durant la conferència.

Sony pretén llançar PlayStation 4 abans de finals d’aquest any al Japó i Estats Units i principis del que ve a Europa a un preu aproximat de 40.000 iens, el que segons el canvi de moneda actual surt per uns 320 euros, tot i que és probable que Sony pretengui “arrodonir” el preu a Europa en 400 euros. La diferència entre el suposat preu de sortida de PlayStation 4 i el que va tenir PlayStation 3 fa set anys, 600 euros, és bastant considerable; la situació actual de Sony en el sector dels videojocs no és gaire favorable que diguem, i el seu últim llançament en consoles, Ps Vita, no l’ha ajudat gens a aixecar el cap.

En tema de jocs, corre el rumor que durant la presentació ens revelaran el nom dels quatre primers títols, per part de desenvolupadores directes de Sony. Entre elles Guerrilla Games, creadors de la saga Killzone, és la que més números té per mostrar-nos unes quantes novetats i sorpreses, encara que no s’espera que acudeixi a la cita cap companyia third party.

Parlant sobre les suposicions en l’anterior article i Gaikai, si bé es pot començar a descartar que Sony presenti aquesta plataforma com un gran llançament el dia 20, sí que sembla cert que aprofitaran per presentar solucions de joc en el núvol amb alguns productes, deixant la confiança total en aquest nou sistema per quan hagin pogut comprovar que és totalment fiable.

I per acabar, ens podem anar oblidant de veure una de les estrelles més esperades d’aquesta nova màquina: Sony no ens mostrarà el nou comandament fins al E3.

Tot el que aquí heu pogut llegir està tret de rumors que corren per la xarxa. Si bé no sóc res amic de donar aquest tipus d’informació, molts d’aquests rumors semblen ser totalment certs, i ens poden ajudar a que ens anem fent a la idea del que realment veurem el 20 de febrer.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: