Microsoft compra StorSimple

Compartir

Microsoft es fa amb una companyia d’emmagatzemament en el núvol.

Mitjançant el seu blog, Microsoft ha anunciat l’adquisició de StorSimple, una companyia especialitzada en el desenvolupament de solucions d’emmagatzemament integrat en el núvol.

Aquesta operació permetrà a Microsoft fer un pas més en els seus projectes Cloud OS i oferir facilitats als seus clients per tal que adoptin productes en el núvol híbrid, ja que StorSimple ofereix emmagatzemament de dades primàries, backups, i recuperació de desastres, abaratint les despeses d’emmagatzemament, protecció de les dades i agilitat del servei.

Michael Park, vicepresident corporatiu de la Divisió de Servidors i Eines de Microsoft ha declarat; “Els clients s’enfronten a problemes derivats del creixement massiu de les dades i es recolzen en el núvol per a emmagatzemar, gestionar i arxivar aquestes dades. StorSimple ajuda als clients a través de l’automatització intel·ligent i gestió de dades en el núvol”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: