Microsoft convertirà Barcelona en la capital mundial de les tecnologies educatives

Compartir

La multinacional nord-americana celebrarà, el març de l’any vinent, el seu aplec de partners en l’àmbit de l’ensenyament.

Fotomuntatge amb el logotip de Microsoft sobre una panoràmica de la ciutat de Barcelona, concretament bona part del districte tecnològic 22@

Fotomuntatge amb el logotip de Microsoft sobre una panoràmica de la ciutat de Barcelona, concretament bona part del districte tecnològic 22@

Microsoft ha designat Barcelona com la ciutat que acollirà l’edició de l’any vinent del Partners in Learning Global Forum, un esdeveniment anual que permet a la companyia de Redmond presentar les seves novetats en el camp de l’ensenyament i a les institucions i empreses exposar al gegant nord-americà les seves preocupacions i necessitats en aquesta matèria.

La trobada, que es celebrarà entre l’11 i el 14 de març de 2014, convertirà Barcelona en la Capital Mundial de la Innovació Educativa, i acollirà prop de 1.500 experts en educació de tot el món procedents de més de 80 països.

La ciutat comtal serà l’escenari de diferents debats sobre qüestions d’actualitat relacionades amb l’ensenyament i les noves tecnologies. Els temes poden anar des de la innovació educativa, l’aplicació de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) en la millora de l’educació o el desenvolupament de continguts educatius online. A més, també s’hi exposaran bones pràctiques i casos d’èxit de centres educatius de tot el món.

L’objectiu del programa Partners in Learning de Microsoft és compartir i desenvolupar models d’aprenentatge que permetin crear una comunitat de col·laboració entre professors i líders de l’ensenyament mitjançant l’ús de la tecnologia i la innovació educativa. D’aquesta manera, Barcelona esdevindrà capital mundial de la innovació educativa, agafant el relleu de Praga que va acollir la cita el 2012, i imposant-se a d’altres capitals d’arreu del món que hi optaven, com Lisboa o Bogotà.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: