Microsoft corregeix 40 fallades de cop! en diversos dels seus productes

Compartir

Windows, Office i Internet Explorer entre els més utilitzats.

Col·laboradors – La present notícia no hauria, en altres circumstàncies, de representar res excepcional: el món del programari està subjecte a fallades, ja que els programes d’ordinador són fets per éssers fal·libles (nosaltres, els humans), i com a tals introduïm fallades en les nostres creacions. Però tot i això, sempre que la fallada al·ludeix a Microsoft, aquesta és objecte de gran ressò mediàtic per dos motius: en primer lloc pel pes que la companyia de Redmond té al mercat (un 90% dels ordinadors de tot el món utilitza Windows) i, en segon lloc, per l’animadversió que des de certs cercles, ambients, cenacles (digui-se’n com es vulgui) es té a la multinacional nord-americana.

La veritat és que Microsoft ha publicat en dates recents una sèrie de butlletins de seguretat, quaranta en total, per a diversos dels seus productes: Windows, Office, Internet Explorer, SharePoint Server i Exchange. És una de les publicacions més extenses en tota la història de la companyia de Redmond, malgrat que la seva severitat varia, essent considerada com a crítica per a tan sols dos dels butlletins.

La descàrrega d’aquestes actualitzacions es pot realitzar directament des dels serveis online de la companyia o a través de les eines d’actualització automàtica incloses en els seus productes.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina