Microsoft corregeix més de 30 forats de seguretat en diversos productes, incloent-hi la beta del Windows 7

Compartir

WindowsEls enginyers de la companyia de Redmond indiquen que algunes de les vulnerabilitats descobertes i corregides poden ser fàcilment explotables remotament, pel què la instal·lació d’aquest paquet és gairebé obligatòria.

Redacció – Els usuaris de sistemes Windows tenen una cita gairebé obligatòria i inexcusable amb l’actualització del seu sistema: en un butlletí emès aquest dimarts dia 9, la multinacional de Redmond avisa de la correcció de fins més de 30 forats de seguretat presents en diverses versions del seu sistema operatiu fins a la beta del Windows 7 entre d’altres productes.

La majoria dels problemes s’han detectat en les versions 6, 7 i 8 del navegador web de la companyia de Steve Ballmer, l’Internet Explorer. Aquest ha estat durament criticat al llarg de la seva història per les nombroses fallades de seguretat que se li han trobat, encara que no poques veus clamen que altres navegadors són igual d’insegurs però menys explotats pels crackers i grups mafiosos en no resultar interessants per ser menys utilitzats.

La instal·lació d’aquesta gran quantitat de pegats es pot realitzar de forma còmoda, ràpida, fàcil i pràcticament desatesa gràcies a l’eina d’actualització Windows Update.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)