Microsoft deixarà el CES a partir del 2013

La divisió de PCs de Toshiba no passa precisament per les seves hores més brillants. Imatge de l'usuari danie; a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

La companyia de Redmond anuncia que la seva Keynote del CES 2012 serà l’última degut a que les dates de l’esdeveniment no concideix amb cap presentació de producte de la casa.

Microsoft intenta estar sempre a tot arreu, però sempre que li vagi bé o això és el que sembla a Redmond. La companyia de Windows 8, Xbox, Kinect, Windows Phone i un llarg etcètera ha anunciat que aquest en el que entrem serà l’últim any que tindrà presència obligada i amb stand al CES de Las Vegas.

La keynote de Microsoft en el Consumer Electronics Show de Las Vegas és sempre de les més importants i també marca l’inauguració de l’espectacle tecnològic. Això si, en avisar amb temps a l’organització del CES, aquesta té temps per preparar una nova “pièce de résistance”, ja que serà l’última per Microsoft al CES 2012.

Redmond va fer públic aquesta informació a través del seu bloc, en el que bé indicava que participaria al CES amb un lloc per contactar amb col·laboradors i clients de la indùstria i entreteniment, però no farà la keynote ni tindrà Stand. La raó és fàcil: El CES de Las Vegas no concideix amb cap de les èpoques en què el gegant de la informàtica té pensat presentar qualsevol novetat.

Microsoft posa fi així als 20 anys presents a l’esdeveniment, no sabem com evolucionarà la història i si més marques decidiran no anar-hi pel cost o qualsevol excusa. Esperem nosaltres que els llegim i espiem des de l’altra banda de mar, no faci el mateix amb el Mobile World Congress de Barcelona.

L’última keynote de Microsoft al CES tindrà lloc el 9 de gener i nosaltres t’ho explicarem en directe ja que en Guillem Alsina, director de la revista digital, estarà a Las Vegas per cobrir l’esdeveniment en directe per a tots vosaltres.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: