Microsoft discontinua el suport a Windows 7 RTM

Compartir

Deixarà d’oferir suport tècnic a la primera versió de Windows 7.

Com és costum, cada cop que Microsoft llança una nova versió de Windows, les versions anteriors deixen de tenir suport al llarg dels mesos i anys següents.

Ja a principis d’aquest mateix any, Windows XP deixava de rebre suport tècnic, malgrat que encara funcionen sota aquesta versió prop d’un terç dels ordinadors que existeixen al món (en xifres estimatives segons estudis de Netmarketshare), i ara li toca el torn a Windows 7 RTM (sigles de Release To Manufacturing), que deixarà de tenir suport tècnic a partir del 9 d’abril.

Això significa que, a partir d’aquesta data, els usuaris que no hagin instal·lat el Service Pack 1, perdran el dret a tenir suport telefònic gratuït i actualitzacions. Els usuaris que tinguin l’SP1 instal·lat tindran suport fins al 13 de gener del 2015, mentre que el suport general per a Windows 7 (és a dir, actualitzacions de seguretat i suport de pagament) seguirà vigent fins al 14 de gener de 2020.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: