Microsoft dóna a conèixer les opcions d’upgrade de Windows 7

Compartir

WindowsAmb una versió bàsica instal·lada -com la Starter- serà possible actualitzar la nostra màquina a una versió superior desbloquejant les funcionalitats no emprades a canvi d’un preu mòdic.

Redacció – Microsoft ha donat a conèixer els costos del programa Windows Anytime Update, que permetrà passar d’una versió de Windows 7 a una altra de superior amb tan sols l’activació o desbloqueig de les característiques i funcionalitats no emprades en la versió prèviament registrada. Això és així gràcies a què el nou sistema operatiu de la companyia de Redmond basa totes les seves instal·lacions en una única imatge, a la qual se li bloquegen o desbloquegen funcionalitats segons el tipus de llicència.

Windows 7 

Així, passar d’una versió a una altra és tan fàcil com canviar el tipus d’activació, quelcom que es podrà fer fàcilment a través d’Internet amb la mateixa Microsoft, o en el nostre distribuïdor habitual. L’exemple que es posa des de Microsoft és l’usuari d’un netbook que el compra amb un Windows 7 Starter pensant bàsicament en navegar per la Web i consultar el seu correu electrònic, però que un temps després se n’adona que vol aprofitar la seva màquina per a més funcions, i decideix ampliar el seu sistema a un Windows 7 Home Premium.

Els preus dels canvis possibles són els següents:

Windows 7 Starter a Windows 7 Home Premium

74,99 €

Windows 7 Starter a Windows 7 Professional

184,99 €

Windows 7 Starter a Windows 7 Ultimate

204,99 €

Windows 7 Home Premium a Windows 7 Professional

179,99 €

Windows 7 Home Premium a Windows 7 Ultimate

189,99 €

Windows 7 Professional a Windows 7 Ultimate

134,99 €

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)