Microsoft entra a la Web Social

Compartir

La companyia de Redmond compta amb un servei en línia en el qual els usuaris poden enviar notícies, votar per elles o comentar-les, al més pur estil participatiu de la Web 2.0 o Web Social.

Redacció imatica.org – Microsoft ha optat per seguir el mètode emprat per llocs d’èxit com Digg.com o el seu alter ego hispà Meneame.net amb MSN Reporter, un servei en línia integrat en el portal generalista MSN en el qual són els mateixos usuaris els qui generen el contingut enviant notícies, podent votar per elles o comentant-les. Microsoft es beneficia de la gran massa d’usuaris que empren els seus serveis en línia i del creixement que té gràcies al fet que cada nou ordinador venut amb Windows instal·lat és una possibilitat més de guanyar un usuari per als serveis de MSN.

Amb només l’identificador Live (Live ID, el nom d’usuari i contrasenya per a serveis com Hotmail o Messenger) podrem validar-nos per navegar entre les notícies, ordenades segons categories (Esports, Diners, Motor, Entreteniment,…), votar favorablement aquelles que siguin del nostre interès, afegir els comentaris que creiem oportuns o enviar una nova notícia.

Diversos llocs d’informació ja han adoptat el botó MSN Reporter per a què els usuaris puguin donar directament d’alta els seus continguts en el portal de Microsoft, com ara ABC.es o EuropaPress.com.

Reporter porta ja alguns mesos de funcionament en diversos països, i la companyia de Redmond cita explícitament el cas d’Holanda, en el que porta ja més d’un any de camí. Tot i això, és un d’aquests serveis de Live que són relativament desconeguts per al gran públic.

 

MSN Reporter

 

 

Guillem Alsina