Microsoft es podria apuntar a la moda dels ‘smartwatch’

Compartir

La companyia de Redmond estaria analitzant diversos prototips a l’espera de donar llum verda a un d’ells.

Tot va començar el passat mes d’abril quan el Wall Street Journal es va fer ressò que Microsoft hauria demanat peces de tipus rellotge als proveïdors asiàtics, concretament unes pantalles de 1,5 polzades. Passats uns mesos, i a dia d’avui sembla que la multinacional nord-americana ja tindria desenvolupats diversos prototips, i els seus treballadors els estarien provant.

Segons la poca informació que s’hauria filtrat del rellotge, aquest es coneixeria de moment sota la denominació Surface, portaria un connector com la tablet, la qual cosa suposaria el fet de rebre dades i es sincronitzaria amb tots els dispositius Windows (ordinadors, tauletes tàctils, smartphones, etc..), tindria una carcassa d’oxinitrur d’alumini, un nou aliatge d’alumini 80% mes transparent i 4 vegades mes resistent que el vidre, portaria frontals intercanviables de diferents colors, funcionaria amb una versió especial de Windows 8, connectivitat 4G, connexió a Skydrive.

Es desconeix la data de llançament però s’especula que podria ser a finals del 2013 (en plena campanya nadalenca) o a principis del 2014.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: