Microsoft es posiciona davant la propera junta general d’accionistes de Yahoo!

Compartir

La companyia de Redmond afirma que reprendrà les negociacions per a una adquisició parcial o total de la companyia d’Internet en el cas que els accionistes d’aquesta darrera decideixin "un canvi en la seva directiva", i parlen de Carl Icahn malgrat que sense donar-li suport explícitament.


Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Tot i que a la nota publicada per Microsoft s’hi esmenta explícitament la voluntat de no intervenir en les decisions que a finals d’aquest mes hauran de prendre els accionistes de la companyia d’Internet, no cal esforçar-se gaire per veure, precisament, tot al contrari, una determinació per decantar els fets del costat de Carl Icahn, l’opció que actualment més li convé a Microsoft.

I és que no debades, el financer de Nova York és favorable a una venda parcial o total a Microsoft per un preu inferior al què demanava la directiva de Yang. No és estrany, per tant, que Microsoft l’esmenti en la seva nota, probablement en forma de recordatori als accionistes de Yahoo! que hi ha una opció plausible a les propostes de Jerry Yang… i que a més està ben vista des de Redmond.

Per acabar, la companyia de Steve Ballmer repeteix diverses vegades que negociaran obertament amb Yahoo! sempre que aquesta tingui una nova direcció.

Guillem Alsina