Microsoft fa p

Compartir

Si fa uns dies el publicava només per a un reduït nombre de betatesters, ara la companyia de Redmond el posa a disposició de tots els usuaris que vulguin instal·lar-se’l.


Redacció iMàtica – Microsoft ha fet pública una versió release candidate del Service Pack 3 per a Windows XP que fa poc va publicar només per a una sèrie testejadors seleccionats. La descàrrega d’aquesta nova versió release candidate es pot realitzar de forma gratuïta des de la mateixa web de la companyia de Redmond.

Aquest nou service pack inclou totes les actualitzacions publicades fins avui per al veterà sistema operatiu per la companyia de Redmond, incloent els pegats de seguretat i algunes actualitzacions fins ara optatives com el Microsoft Core XML Services 6.0 (MSXML6).

No s’inclouran en aquest paquet actualitzacions que proporcionin funcionalitats exclusives d’altres versions del sistema operatiu com Vista. Tampoc s’hi inclou la versió 7 del navegador web Internet Explorer, malgrat que sí podem trobar els pegats d’aquest programari per a aquells usuaris que el tinguin instal·lat.

Recordem a tots els nostres lectors que en no ser una versió definitiva del programari, la present pot produir inestabilitat en el sistema si s’instal·la, amb el que no és en absolut recomanable fer-ho en equips de producció, si no només en màquines que siguin per a proves i testeig.

Més informació:

Descàrrega del Service Pack 3 per a Windows XP
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=75ed934c-8423-4386-ad98-36b124a720aa&DisplayLang=en

Document que explica més detalladament les novetats del SP 3
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=68C48DAD-BC34-40BE-8D85-6BB4F56F5110&displaylang=en

Guillem Alsina