Microsoft i Google fan les paus en el ‘cas YouTube’

Compartir

Ambdues empreses anuncien que estan col·laborant en la creació d’una nova app per a Windows Phone 8 que compleixi amb les condicions d’ús del popular servei de vídeo de la companyia del cercador, i al mateix temps permeti servir anuncis en una solució de compromís.

Si la setmana passada explicàvem el nou conflicte sorgit entre Microsoft i Google a través de YouTube per l’app d’aquest popular servei de vídeo en Windows Phone 8, construïda per Microsoft i a la qual la multinacional de Sergey Brin i Larry Page va acusar de violar els seus termes d’ús, aquesta setmana informem sobre la probable solució del conflicte: una nova app desenvolupada a mitges entre ambdues companyies.

La notícia ha saltat a través del rotatiu online nord-americà The Next Web, producte d’un comunicat enviat per ambdues companyies a aquest lloc web. En aquest comunicat s’indica que l’aplicació estarà a disposició dels usuaris al llarg del mes vinent, però sense entrar en més detalls o especificar més les dates. El que sí s’ha volgut deixar clar és que la nova app permetrà mostrar anuncis.

És probable que ambdues companyies hagin arribat a una solució de compromís, a mig camí entre les dues postures. Només podem especular, però el més probable és que aquesta nova app permeti publicitat de Microsoft a més de la pròpia de Google, i impedeixi la descàrrega dels vídeos al terminal de l’usuari, una de les reivindicacions de Google.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: