Microsoft interessada en Dailymotion

Compartir

El portal francès de vídeos és un dels grans competidors de YouTube, i això precisament el fa atractiu per a les grans rivals de Google.

La companyia de Redmond podria fer un pas de gegant amb l’adquisició de la majoria de les accions del portal francès de vídeos Dailymotion, segons indica el president d’Orange, empresa actualment propietària del que és juntament amb Vimeo el principal rival de YouTube, dominador absolut del panorama del vídeo en línia.

Anem a tancar acords industrials per permetre que Dailymotion faci créixer la seva audiència en els mercats més grans“, s’espera que aviat es faci oficial l’acord entre Microsoft i Dailymotion.

Si Microsoft es fa amb Dailymotion, això seria un cop dur per a la Yahoo! de Marissa Mayer, ja que la pionera d’Internet va estar a punt de tenir en el seu poder el 75% del capital del portal, però el govern francès (que té l’altre 25%) va desestimar la venda en una nova mostra més de la política proteccionista que el país gal atorga a les seves empreses més importants.

Quins avantatges tindria l’aliança Microsoft-Dailymotion? Doncs que al portal francès li permetria desenvolupar-se en territori americà mitjançant el programari de Microsoft, i la companyia de Steve Ballmer podria integrar Dailymotion al portal web MSN i al cercador Bing.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: