Microsoft introdueix el control per gestos en els tablets Windows 8

Compartir

La multinacional nord-americana ha patentat una nova tecnologia de reconeixement de gestos, molt potent, però sobre la qual no en diu res.

Via PhoneRPT – Microsoft ha anunciat una futura patent per a la captura de gestos a un nivell molt més avançat que la tecnologia actual.

Sembla que Microsoft està planejant revelar la tecnologia amb més detalls en una etapa posterior de desenvolupament, però els pocs detalls que s’han conegut fins ara són força interessants. Sembla que la companyia està treballant en un sistema de reconeixement universal dels gestos realitzats amb la mà per a una àmplia gamma de dispositius.

Un dels fulls explicatius de la patent de Microsoft. Imatge: Patentbold.com

Un dels fulls explicatius de la patent de Microsoft. Imatge: Patentbold.com

El nou sistema podrà classificar els objectes vistos a través de la càmera del dispositiu a un nivell en el que serà capaç d’entendre certs gestos dirigits específicament a la pantalla del dispositiu o a qualsevol superfície amb la imatge projectada sobre aquesta.

Malauradament, Microsoft no ha volgut compartir més detalls sobre la manera com treballa aquesta tecnologia, així que aquests detalls s’esperen aviat, sobretot perquè la companyia de Redmond segueix lluitant en el mercat dels smartphones i tablets en desavantatge davant els líders iOS d’Apple i Android de Google.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: