Microsoft llança pegat per corregir la vulnerabilitat que va permetre l’atac a Google a la Xina

Compartir

Internet ExplorerLa companyia de Redmond encara es troba pressionada per les crítiques a la seguretat del seu navegador.

Redacció – Microsoft està responent a les crítiques sobre la seguretat del seu navegador web, malgrat que aquesta resposta no satisfà a molts pel què s’ha trigat a realitzar. L’eix d’aquestes crítiques és el forat de seguretat present a l’Internet Explorer 6 i que Google ha atribuït com el principal responsable dels atacs als seus serveis online a la Xina.

En un dels darrers butlletins de seguretat publicats per la companyia de Redmond, aquesta proporciona el pegat que tanca aquests forats, i que afecta a una àmplia varietat de productes que van des de l’IE 5 sobre Windows 2000 fins a l’IE 8 sobre Windows 7.

Independentment de que aquests forats estiguin relacionats amb els atacs perpetrats contra Google o no, des d’aquestes ratlles volem recomanar a tots els lectors que emprin el navegador web de Microsoft la seva ràpida instal·lació per tal d’evitar possibles escletxes de seguretat, ja que els exploits* per explotar aquestes vulnerabilitats van ser publicats ja fa un temps a Internet.

* codi o programes preparats per aprofitar un forat en la seguretat d’un programa informàtic

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)