Microsoft llança per fi So.cl

Compartir

Després d’ensenyar-la al públic, finalment la companyia de Redmond obre en beta pública la seva xarxa social enfocada al món educatiu.

En la guerra de les xarxes socials tots tenen alguna cosa a perdre ja que la reina és Facebook. Doncs bé, sembla que Microsoft ha obert la beta de la seva xarxa social anomenada So.cl.

So.cl és un projecte del FUSE Labs de Microsoft Research el qual permet que qualsevol usuari es registri, “un experiment de cerques obertes”, tal com el qualifica Microsoft, ja que qualsevol cerca que fem podrà ser vista per altres usuaris. Microsoft no vol competir amb Facebook ja que es pot fer ús del compte de la xarxa social de Mark Zuckerberg per registrar-se a So.cl i també registrar-se des de Windows Live.

So.cl funciona de la següent manera: disposem de bookmarklets que permeten compartir enllaços amb altres usuaris i comentar o etiquetar els posts de la nostra comunitat d’usuaris en aquesta xarxa social, és a dir, que bàsicament permet trobar i compartir pàgines web, fotos, textos i tot tipus d’informació en temps real.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: