Microsoft nega que vagi a llançar un smartphone

Compartir

La companyia de Redmond ha passat d’ignorar els rumors que la col·loquen com a fabricant de smartphones, o a parlar indirectament d’ells, a respondre’ls obertament.

Microsoft mostrant Windows Phone 8 al món

Microsoft mostrant Windows Phone 8 al món

Si fa uns dies ens fèiem ressò dels rumors que col·locaven la companyia de Steve Ballmer com a fabricant de smartphones en un moviment semblant a l’executat amb Surface, els quals eren desmentits per la companyia de Redmond de manera indirecta, ara ja tenim un desmentiment directe i ferm.

Segons indica el rotatiu online InformationWeek, Greg Sullivan (mànager sènior de màrqueting per a Windows Phone) va declarar en una entrevista que la companyia per a la qual treballa no té intenció de llançar un smartphone sota segell propi al mercat.

Rick Sherlund, analista de Nomura Holdings, havia afirmat que la multinacional nord-americana havia contractat els serveis d’un fabricant de smartphones sota encàrrec, però que no podia precisar si la intenció era la de produir un terminal de referència per a consum intern i per als seus partners, o bé amb objectiu de venda al públic.

Amb les presents afirmacions, presumiblement Sullivan estaria buscant tranquil·litzar els fabricants de maquinari que aposten per Windows Phone 8 i temen que Microsoft faci un moviment semblant al què ha fet amb Surface, envaint l’espai dels fabricants.

Tot i aquest desmentiment oficial, i sense dubtar de les intencions de Microsoft actualment, hem de ser conscients que la dinàmica del sector tecnològic és molt ràpida, a més que les direccions de les empreses són molt volubles en les seves decisions. Malgrat que la companyia de Redmond pugui descartar ara ficar-se a productora de smartphones, la futura evolució d’aquest sector del mercat podria portar a un canvi d’opinió entre els nois de Steve Ballmer més endavant. És una possibilitat que, si bé podem descartar ara, podem tenir en consideració per a més endavant doncs Microsoft podria guardar-se-la a la recambra.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: