Microsoft no deixarà ‘penjats’ els usuaris de WP7

Compartir

Gràcies a una filtració procedent de Nokia, hem pogut conèixer detalls de la futura actualització 7.8 de Windows Phone.

Em compro un Windows Phone? Però, i si després no m’actualitzen el sistema?” són les preguntes que qualsevol de nosaltres es faria si estem en el dubte de comprar-nos un smartphone i sabem que la nova versió 8 de Windows Phone llançada recentment no disposa d’actualització per als terminals Windows Phone 7.

¿Qualsevol de vosaltres, estimats lectors, us compraríeu un terminal del qual no sabeu si podreu actualitzar-lo en un any? Microsoft necessita donar la imatge de que no descuida els seus usuaris, i més encara Nokia, que ha posat tota la carn a la graella per la plataforma de la companyia de Redmond, i ha de donar la mateixa imatge d’afecte cap als seus actuals usuaris, multiplicada per diversos ordres si és possible.

Windows Phone 7.8 és aquesta actualització que, incorporant elements de Windows Phone 8 com els ’tiles’ redimensionables, actualitza els terminals amb Windows Phone 7 sense que aquest arribi a ser la versió 8, però almenys donant als posseïdors d’un terminal amb aquesta plataforma la impressió que es preocupen per ell.

Aquesta actualització sortirà probablement en algun moment del primer trimestre del 2013, segons el lloc web Winp.cn, basant-se en una filtració procedent de Nokia, i les principals novetats que aportarà són:

  • ’tiles’ redimensionables a tres mides diferents per a personalitzar i adaptar la pantalla d’inici a les nostres necessitats
  • actualitzacions de seguretat per a Internet Explorer 9, tot i que la versió del browser inclosa amb el sistema no passarà a la 10
  • inclosos nous colors en els temes, fins totalitzar-ne una vintena
  • suporta l’edició de tons en MP3 per a personalitzar les melodies del mòbil
  • pantalla de bloqueig personalitzable mitjançant una aplicació

Segons podem llegir en diversos mitjans com Neowin (que citen a Winp.cn), Nokia personalitzarà les actualitzacions dels seus terminals amb algunes funcionalitats afegides, com la de compartir fitxers per Bluetooth.

Part de la informació proporcionada per Winp.cn

Part de la informació proporcionada per Winp.cn

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: