Microsoft ofereix actualitzacions econòmiques per a Windows 8

Compartir

Els equips amb Windows 7 adquirits entre el 2 de juny del 2012 i el 31 de gener de 2013 podran ser actualitzats a Windows 8 per un mòdic preu que ronda els 15 euros.

L'oferta penjada al lloc web que Microsoft ha posat en línia ex-profés

L’oferta penjada al lloc web que Microsoft ha posat en línia ex-profés

Microsoft està decidida a facilitar al màxim la migració dels usuaris de Windows 7 a la nova versió de la seva plataforma i, per això, posa a disposició dels consumidors una oferta excepcional que pot ser aprofitada per totes aquelles persones que hagin adquirit un ordinador amb Windows 7 des del 2 de juny d’enguany, o fins al 31 de gener del 2013.

La companyia de Redmond ha posat l’actualització a uns 15 euros, preu que pot variar segons el país degut a impostos, condicions de mercat, i altres factors.

Per aprofitar l’oferta, l’usuari s’ha d’inscriure en el lloc web habilitat per Microsoft, donant la seva informació personal i dades del sistema informàtic adquirit, com el número de sèrie del sistema operatiu o la data en què es va fer la factura.

La instal·lació es descarrega des d’Internet i instal·la sobre el mateix equip.

Més informació

Oferta d’actualització de Windows

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: