Microsoft podria presentar aviat una beta del Service Pack 2 per a Windows Vista

Compartir

Podria incloure pegats per millorar la compatibilitat cap enrere amb certes aplicacions, tot i que de moment no se’n coneixen els detalls amb certesa i tot són especulacions.


Redacció imatica.org – Segons informa el lloc web Neowin, Microsoft podria publicar al llarg de les properes quatre setmanes una versió beta del segon Service Pack per a Windows Vista i per a Windows Server 2008. Aquesta informació es basa, entre d’altres indicis, en un breu article aparegut a la Knowledge Base (base de dades de coneixement) de Microsoft, en el qual es refereix a la futura aparició d’aquestes dues versions beta, sobre les quals no se’n donen més detalls.

Segons podem continuar llegint a l’article de Neowin, aquest segon Service Pack inclourà pegats per millorar la compatibilitat cap enrere d’un gran nombre d’aplicacions, un tema prou criticat pels usuaris i que ha donat força maldecaps a la companyia de Redmond. Si moltes petites i mitjanes empreses han esperat que el primer Service Pack per a Vista estigués a punt (quelcom que es va donat a principis d’aquest mateix any) per introduir-lo a les seves xarxes amb la consegüent millora en la compatibilitat cap enrere amb aplicacions heretades, aquest segon Service Pack pot ser l’element dissuasori per a què altres empreses es decideixin també a usar el darrer sistema operatiu de Microsoft.

Entre d’altres novetats també importants, destaca el suport per a la nova arquitectura de 64 bits de VIA, la possibilitat de connectar-se a xarxes per Bluetooth, i la inclusió de la tecnologia Windows Search 4.

El Service Pack 2 per a Vista seria, segons Neowin, un pas previ al llançament del Windows 7, del qual encara no se n’ha aclarit la data concreta en què serà presentat en societat, tot i que si hem de jutjar pel què se n’està parlant, és possible que sigui a finals de l’any vinent o principis del 2010.

Guillem Alsina