Microsoft podria voler seguir l’estela d’iTunes

Compartir

La companyia de Redmond pot estar en tractes amb els principals segells discogràfics per tal de crear un servei de música per a la Xbox i els seus smartphones, segons afirmen des de CNET.

Microsoft podria buscar la creació d'un servei de música

CNET News, mitjà de comunicació dedicat a les noves tecnologies, afirma posseir informació exclusiva sobre el futur servei de música que Microsoft llançarà per a la seva videoconsola Xbox i la plataforma de telefonia mòbil Windows Phone. CNET cita fonts properes a les negociacions que la companyia de Steve Ballmer estaria mantenint ja amb els grans segells discogràfics per a crear un catàleg de música.

La publicació no posa nom al servei, ni dóna gaires més dades tret que s’està estudiant que admeti un model mixt que uneixi descàrregues amb streaming.

Microsoft buscaria d’aquesta manera oferir un servei més en el seu catàleg per als usuaris de les seves plataformes, en la mateixa línia que Apple amb la seva reeixida iTunes Store, tot un referent en el sector, però probablement sense expectatives d’arribar a cotes tan altes com les que ha aconseguit l’empresa de la poma mossegada.

La mateixa publicació cita a HTC i Nokia com a possibles partners per a aquest nou servei. La implicació d’un o més dels seus partners pot ser decisiva i, com ja vam indicar en aquestes mateixes ratlles anteriorment, Microsoft ha de sospesar si li convé més ser ella directament qui llanci el servei o que sigui cadascun dels fabricants independentment, sempre que això entri dins dels plans d’aquests.

Òbviament, tampoc s’indiquen dates per a un possible llançament.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: