Microsoft posa a disposici

Compartir

La data de "caducitat" del programari (30 de Juny) ens dóna una pista sobre la data aproximada en la que es podria alliberar la versió definitiva.


Redacció iMàtica – Si bé fins ara només un selecte grup d’afortunats usuaris testejadors havia tingut l’oportunitat de provar el Service Pack 1 per a Windows Vista en la seva versió prèvia al llançament, Microsoft ha decidit ara posar a disposició del públic en general la següent versió, Vista SP1 RC Refresh, en el qual s’hi corregeixen alguns bugs detectats pels usuaris en la versió anterior.

El paquet alliberat en aquesta ocasió té data d’expiració: el proper 30 de Juny deixarà d’operar, amb el que haurà de ser desinstal·lat abans d’aquesta data i Microsoft recomana que substituït per la versió final. Amb això tenim la pista que el paquet final del primer service pack per a Windows Vista serà alliberat com a molt tard al juny.

Pel que fa a funcionalitats, aquesta revisió no incorpora res de nou que no puguem trobar en Vista SP1 RC, ja que només corregeix bugs. En general, i prenent les notes de la versió anterior, podem dir que aquest programari millora l’estabilitat i rendiment del sistema i les funcionalitats proporcionades per Vista, i que no incorpora funcionalitats noves que siguin molt cridaneres, si no petites novetats que milloren l’experiència d’usuari global.

Les edicions suportades per aquest programari són totes les de Windows Vista per a màquines de 32 i 64 bits. Com sempre, es recomana no instal·lar-lo en una màquina de producció, si no en una de proves.

Més informació:

Windows Vista Service Pack 1 RC Refresh Public Availability Program
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=529d992a-d69e-4c73-9213-7a7f3852c0ca&displaylang=en&tm

Guillem Alsina