Microsoft presenta el Service Pack 2 de l’Office 2008 per a Mac

Compartir

MacEl SP2 d’Office Mac 2008 millora la velocitat i ofereix noves funcionalitats.

Col·laboradors – El nou Service Pack 2 incorpora noves característiques demanades pels usuaris com, per exemple, la nova eina Document Connection per a Mac, que ajuda a millorar l’accés i navegació de documents allotjats en plataformes Sharepoint i Microsoft Office Live Workspace.

L’SP2 en detall

L’SP2 ofereix diferents actualitzacions a través de la suite Microsoft Office 2008 per a una millor experiència de l’usuari. En la nova versió s’han tingut en compte els comentaris que els usuaris han enviat a través de diferents canals per a prioritzar les actualitzacions i maximitzar el potencial de la suite amb una major compatibilitat i velocitat.

Les millores més destacades són les següents:

Dues noves característiques del Microsoft PowerPoint 2008 per a Mac:

  • Custom Path Animation ofereix la possibilitat d’editar el moviment de les animacions, ja que en l’antiga versió només permetia reproduir-los.

  • Default Theme, amb la què els usuaris podran triar el tema per defecte, incloent-hi fonts, colors i plantilles de diapositiva.

Microsoft Word 2008 per a Mac:

  • Velocitat millorada. L’aplicació s’obre més ràpidament, la navegació pels documents és més ràpida i la velocitat de refresc de la pantalla és superior.

  • Estabilitat millorada. Prenent com a referència els comentaris dels usuaris fets a través del Programa de Millora de l’Experiència de l’Usuari de Microsoft, s’ha procedit a arreglar aquells bugs problemàtics.

  • Més compatibilitat amb les taules creades en Word 2007 per a Windows.

Microsoft Excel 2008 per a Mac:

  • Velocitat millorada en fins a un 24%, sobretot a l’hora de realitzar els càlculs.

  • Accés als arxius quan, on i com vulgueu

El nou Service Pack 2 de l’Office Mac 2008 és molt més que una simple actualització d’unes poques funcionalitats, incorporant multitud de noves opcions que milloren la col·laboració i l’intercanvi d’arxius entre els usuaris de Microsoft Office:

  • Microsoft Office Live Workspace: Document Connection permet una experiència més fluida per als usuaris de l’Office 2008 a l’hora de guardar i obrir documents en Microsoft Office Live Workspace des de Microsoft Office Word, Excel i PowerPoint). A més, l’equip de Microsoft Office Live Workspace ha anunciat avui que incorporaran el suport per a Safari 3.

  • SharePoint: Document Connection també millora l’experiència dels usuaris de Mac amb SharePoint, permetent la col·laboració des d’un entorn SharePoint per a simplificar la navegació, accés i administració d’arxius online i offline.

Prova gratis el nou SP2 d’Office 2008 per a Mac

Per a provar gratuïtament l’SP2 (estarà també disponible des de Microsoft AutoUpdate).

Els usuaris de Mac també poden accedir des de la pàgina oficial d’Office per a Mac.

Font: Noticiasdot.com

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)