Microsoft presenta el seu programa d’acceleració de startups de base tecnològica

Compartir

Les xerrades en línia per a motivació i aprenentatge comencen aquest mateix dijous i continuaran al llarg de les properes setmanes.

Promoguda per Microsoft i Barrabés NEXT, la nova edició del programa d’acceleració de startups de base tecnològica persegueix establir les bases per a l’enlairament de les empreses participants, incidint mitjançant la innovació i la tecnologia en el seu model de negoci.

El programa, que es durà a terme entre els mesos de març i juny, està dirigit a emprenedors i startups de base tecnològica properes als Centres d’Innovació de Microsoft, entre ells el Centre d’Innovació en Productivitat  de Manresa, i comptarà amb un conjunt de sessions d’inspiració i formació tant en format online com presencial.

El programa de xerrades comença aquest mateix dijous dia 23 amb “Competir en un món canviant“, per seguir els dies 30 (“Startups d’èxit: ells ho han aconseguit“), 6 de febrer (“La veu dels inversors“) i 13 (“La nova innovació oberta: crowd i el poder de les comunitats“).

Més informació i inscripcions per a les sessions en línia

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: