Microsoft presenta els nous serveis Windows Live per a Windows Phone

Compartir

Windows LiveInclouen accés al correu electrònic de Hotmail, connexió amb el servei de missatgeria instantània Messenger o la gestió i publicació de fotografies en línia.

Windows Live per a Windows PhoneRedacció – Microsoft ha presentat aquesta setmana els seus nous serveis Live per als terminals que empren Windows Phone, la nova versió de la seva plataforma de telefonia mòbil. Aquest es presenta com un paquet d’aplicacions a instal·lar en el nostre terminal que ens facilita l’accés a les dades en línia.

Amb tan sols apuntar el navegador del nostre telèfon a l’adreça wl.windowsmobile.com, se’ns oferirà la descàrrega del paquet d’instal·lació per a telèfons amb pantalla tàctil o sense ella. En la mateixa pàgina se’ns oferirà la possibilitat d’entrar als serveis Live des d’un terminal que empri un altre sistema operatiu, amb una interfície via web.

Entre els diferents serveis i novetats que tenim, destaquem:

  • Integració de l’agenda de contactes del telèfon amb la que tenim en el nostre perfil en línia, semblant a la que fa Google amb Android.

  • Correu push, amb possibilitat de sincronitzar l’interval de connexió amb la bústia, alertes d’entrada de nous missatges de correu a la pantalla d’inici, i interfície adaptable a les diferents mides de pantalla.

  • Windows Live Messenger, amb cerca de contactes intel·ligent, visualització d’informació i Spaces dels contactes, i alertes de nous missatges a la pantalla d’inici del sistema.

  • Windows Live Fotos, que ens permet pujar al nostre perfil de Live, fotos realitzades amb el nostre mòbil directament des del terminal entre d’altres funcionalitats.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)