Microsoft presenta la nova versi

Compartir

Ofereix a les empreses una protecció completa i una gestió centralitzada de la seva seguretat.


Redacció iMàtica/Agències – En el marc de l’esdeveniment RSA Conference 2008, Microsoft ha anunciat la disponibilitat de la beta pública de la seva solució de seguretat Forefront de nova generació, coneguda com a "Stirling". Es tracta d’un sistema de seguretat integrat, dissenyat per proporcionar una protecció més completa, fent més fàcil el control, l’accés i la gestió de les capacitats de seguretat de la infraestructura de TI de qualsevol organització.

Els clients ja poden començar a avaluar la solució Forefront "Stirling" descarregant-la des de la pàgina http://www.microsoft.com/stirling. El llançament al mercat de la solució està previst per a la primera meitat del 2009.

Novetats de Forefront "Stirling"

Forefront "Stirling" inclou una consola de gestió central per a la configuració de la seguretat i la visibilitat de tota l’empresa, i que es combina amb els productes Forefront de nova generació que abracen el perímetre del client, el servidor i la xarxa. La solució inclou els productes Forefront Client Security, Forefront Security per a Exchange Server, Forefront Security per a SharePoint i la nova generació de Microsoft Internet Security i Acceleration Server (ISA Server) així com Forefront Threat Management Gateway.

"Els clients afirmen que la seguretat en TI està arribant a ser cada vegada més complexa, amb múltiples solucions i consoles de gestió que creen maldecaps financers i de gestió a les empreses d’avui en dia", va declarar Germán Díaz, Cap de Producte de Solucions de Seguretat i Gestió de Sistemes de Microsoft. "La nostra companyia està centrada en reduir aquesta càrrega als clients. En tenir un enfocament de solucions integrades que combina la seguretat TI, la identitat i l’accés amb capacitats de gestió de sistemes a un nivell fonamental, i en oferir productes innovadors com Forefront "Stirling", estem proporcionant una protecció dinàmica que ajuda als clients a assegurar els seus negocis mentre estalvien temps i redueixen despeses", va comentar el mateix Díaz.

"La nostra investigació mostra que els departaments de TI estan demanant integració entre les tecnologies de seguretat individuals", va indicar Chris Christiansen, vicepresident de Productes de Seguretat i Serveis d’IDC. "Productes com Forefront ‘Stirling’ jugaran un paper clau per reduir les despeses de suport i administratius, reduint la despesa total de propietat de gestionar múltiples tecnologies de seguretat", va subratllar.

"Dynamic Response"

Un element central de la integració de la infraestructura de Microsoft és "Dynamic Response", una tecnologia innovadora de Microsoft inclosa en cada component de Forefront "Stirling" i que permet a tot el sistema compartir i usar la informació de seguretat per respondre de manera automàtica i resoldre amenaces a través de múltiples capes de la infraestructura de TI. "Dynamic Response" està dissenyada per ajudar les empreses a protegir de manera proactiva el seu entorn de TI i respondre més ràpidament davant d’un entorn d’amenaces que creix dia a dia de manera exponencial. De fet, l’informe d’Intel·ligència de Seguretat de Microsoft de juny de 2007 va mostrar que les darreres famílies de malware repliquen desenes de milers de variants cada any.

"Els administradors de sistemes i responsables de seguretat necessiten una solució tecnològica que permeti plasmar en controls les polítiques de seguretat corporatives. Potser un dels principals reptes als quals s’enfronten aquests equips és el de gestionar les diferents tecnologies que implementen aquests controls. Forefront Stirling suposa una aproximació integradora amb l’enfocament posat en la Gestió des del punt de vista de seguretat dels actius d’informació", va declarar Raúl Moros, MVP i gerent de Kabel (Gold Partner certificat de Microsoft, amb competència en seguretat i participant del programa de la beta Forefront Stirling).

Una nova solució per al perímetre de xarxa

Microsoft també ha anunciat el nom del seu producte de seguretat de perímetre de xarxa de nova generació Forefront Threat Management Gateway. Es tracta de la futura versió de l’aplicació ISA Server de Microsoft i ampliarà les capacitats de l’ISA Server 2006 amb noves funcionalitats i tecnologies de seguretat, dissenyades per proporcionar protecció contra múltiples amenaces, una gestió simplificada i una connectivitat segura sobre Windows Server 2008.

Guillem Alsina