Microsoft presenta la traducció al català d’alguns dels seus productes

Compartir

CatalàFou durant l’esdeveniment “Innovació a Catalunya: el camí cap a la productivitat”, realitzat per la multinacional nord-americana en col·laboració amb Barcelona Digital Centre Tecnològic.

Nota de premsa/Redacció – Els usuaris catalanoparlants tenim a la nostra disposició el navegador Internet Explorer 8 (actualment el més usat arreu del món) en la nostra llengua. També s’ha anunciat la disponibilitat en català d’una nova solució completa, gratuïta i de codi obert per a generar i rebre factures electròniques emprant l’Office 2007. Avanade i Spentia es van afegir a la presentació d’aquestes novetats en el marc d’un esdeveniment de Microsoft en col·laboració amb Barcelona Digital Centre Tecnològic, el suport de la Generalitat i els seus socis tecnològics.

En aquesta trobada s’hi van donar cita destacats líders polítics i empresarials per compartir i analitzar les darreres tendències (emmarcades en el context de Catalunya) en matèria d’innovació tecnològica que estan permetent augmentar la productivitat i competitivitat en els temps de crisi, estudiades per a un món cada cop més mòbil i més orientat a la Web. Iniciatives alineades en el marc de l’acord de competitivitat catalana, una de les prioritats de la Generalitat.

Aquesta jornada ha comptat amb la presència de 17 ponents, entre ells Jordi Bosch -Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació- o Bernat Joan -Secretari de Política Lingüística-.

Entre les novetats que es van mostrar a l’esdeveniment destaca la presentació d’una nova fornada d’innovacions en català, que forma part de l’esforç que Microsoft realitza des de fa anys per atendre les necessitats dels prop d’11 milions de catalanoparlants de tot el món. Després d’haver posat en els darrers anys a disposició de consumidors, empreses i institucions els seus productes estrella en català, incloent-hi Windows Vista, Microsoft Office 2007, Windows Mobile, Microsoft Dynamics CRM i, més recentment, la plataforma de serveis online Windows Live, Microsoft anuncia la disponibilitat en català de l’Internet Explorer 8. Així, la darrera i millorada versió del navegador més utilitzat del món -7 de cada 10 usuaris l’utilitzen com a porta d’entrada a Internet- es pot descarregar en idioma català amb prou feines dos mesos després del seu llançament mundial.

La descàrrega es pot fer gratuïtament des del mateix lloc web de Microsoft.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)