Microsoft presenta nou servei de v

Compartir

L’aplicació funciona de moment només amb les càmeres web de la mateixa Microsoft i en Windows Vista en local i mitjançant un servei web per a la resta dels usuaris, permetent deixar missatges gravats en vídeo als nostres contactes.


Una imatge del nou servei de vídeomissatges de MicrosoftRedacció imatica.org/Agències – Si bé fins ara -i fora dels serveis de comunicacions orientats a professionals que ofereix la companyia de Redmond- només era possible establir videoconferències presencials a través del servei de missatgeria instantània Messenger, a partir d’ara els internautes gaudiran d’un nou servei que els permetrà deixar els seus vídeomissatges a companys que en aquell moment es trobin offline per a la seva posterior visualització.

Aquest servei s’ofereix a través de l’aplicació LifeCam Video Messages i d’una web per als usuaris de Windows Live, de manera que tots puguin gaudir-ne. “Video Messages ofereix una manera innovadora de comunicar-se” afirma Bennie Soto, Product Marketing Manager de Microsoft. “Suposa una manera divertida de compartir moments especials de les nostres vides sense pensar en horaris o en si l’altre estarà connectat”.

De moment l’aplicació es troba en fase beta i pot ser descarregada per executar en local, per a usuaris de Windows Vista que disposin d’una càmera web LifeCam dels models VX-7000, VX-6000, VX-5000, VX-5500 i Show. Per a la resta d’usuaris dels serveis Live, un servei en línia que funciona a través de Silverlight els permet també gravar i enviar els seus missatges de vídeo a familiars i amics.

El nou servei LifeCam Video Messages és gratuït.

Guillem Alsina