Microsoft presentarà Windows 7 al SIMO Network

Compartir

SIMO NetworkL’anunci de la companyia de Steve Ballmer constitueix un al·licient més per estar presents a la fira madrilenya.

Redacció – El renovat SIMO s’està cobrint les esquenes per tal d’aconseguir l’èxit que el mantingui viu després de “l’espantada” de l’any passat, en el qual es va anul·lar el certamen degut a la crisi econòmica i a l’abandonament al què el van sotmetre les grans companyies en una mena de “rebel·lió” contra l’organització per a forçar una reestructuració del certamen. Aconseguit aquest punt, sembla que els grans de la informàtica tornen a estar en sintonia amb el SIMO, i Microsoft no n’és una excepció.

La companyia de Redmond ha donat a conèixer que presentarà Windows 7 al públic professional de la fira (que recordem estarà orientada en exclusiva a aquest perfil professional). Microsoft ocuparà íntegrament el pavelló número 7 d’IFEMA, al qual batejarà com a “Pavelló de la Innovació”, i en el que ensenyarà les possibilitats de la seva nova plataforma en el sector corporatiu. L’enfocament es centrarà en mostrar aquestes novetats a les comunitats de desenvolupadors, partners, integradors, comunitats tècniques, etc…

La presentació en societat del Windows 7 constitueix un atractiu més per a no perdre’s la renovada edició del SIMO, que torna després d’aquest any d’absència amb un nou format en el què a més d’estar reservat als professionals, prima el networking i les trobades presencials juntament amb les conferències per damunt del format de fira tradicional.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)