Microsoft publica l’SDK per a la beta del Windows 7

Compartir

Permet als programadors la creació d’aplicacions per a la propera versió del sistema operatiu de la companyia, del qual se n’ha alliberat la seva primera beta fa pocs dies.


Redacció – Sense anuncis grandiloqüents, Microsoft ha publicat per a descàrrega gratuïta el kit que permetrà als desenvolupadors començar a adaptar els seus programes a la propera plataforma de la companyia de Redmond, Windows 7, de la qual n’hem vist recentment la publicació de la seva primera beta pública.

Microsoft Windows SDK per a Windows 7 i .NET Framework 3.5 SP1: BETA proporciona als programadors documentació, llibreries, fitxers de capçalera, exemples i eines necessàries per desenvolupar aplicacions natives (Win32) que funcionin sobre Windows 7 beta, o bé gestionades sobre el Framework .NET 3.5 SP1 .

Aquest kit és compatible amb l’entorn Visual Studio 2008 incloent-hi les edicions gratuïtes Visual Studio Express, i només és executable sobre Windows 7. La descàrrega es presenta en forma d’imatge ISO per a DVD amb un pes aproximat d’1,4 GB.

Guillem Alsina