Microsoft publica set actualitzacions de seguretat per al desembre

Compartir

Tres butlletins d’importància crítica converteixen a aquest paquet d’actualitzacions en molt important per a tots els usuaris.


Redacció iMàtica – La companyia de Redmond ha donat a conèixer les incidències de seguretat en els seus productes per al mes de desembre que es resumeixen en els següents butlletins:

MS07-064 (importància crítica): aquesta actualització resol dues vulnerabilitats en el tractament de DirectX de Windows que podria permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows, DirectX i DirectShow.

MS07-068 (importància crítica): aquesta actualització resol una vulnerabilitat en el Windows Media que podria permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows, mòdul de temps d’execució del Windows Media Format.

MS07-069 (importància crítica): aquesta actualització de seguretat acumulativa resol quatre vulnerabilitats a l’Internet Explorer que podrien permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows, Internet Explorer.

MS07-063 (important): aquesta actualització resol una vulnerabilitat en SMBv2 que podria permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows.

MS07-065 (important): aquesta actualització resol una vulnerabilitat en el Message Queue Server que podria permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows.

MS07-066 (important): aquesta actualització resol una vulnerabilitat del nucli de Windows que podria permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows.

MS07-067 (important): aquesta actualització resol una vulnerabilitat en el controlador de Macrovisió que podria permetre l’execució remota de codi. Programari afectat: Windows.

Guillem Alsina