Microsoft respon als rumors sobre una nova Xbox

Compartir

Els nombrosos rumors sobre una nova versió de la consola de Microsoft s’esvaeixen en una entrevista al cap de màrqueting de la divisió francesa.

Preguntat en una entrevista a la revista Le Point “veurem una nova consola en l’E3 del mes de juny?” Cedrick Delmas, director de màrqueting de Microsoft França, va dir el següent:

Estem en una indústria on es parla molt, a la gent li agrada explicar històries. No estic convençut de que vagin a passar coses aquest any. El cicle de la Xbox 360 encara no ha arribat a la seva fi. La prova, que no partim d’una lògica de baixada de preus enguany. Després d’això, el què passarà a l’E3 no es pot dir encara. La veritat és que no hi haurà novetats en el 2012. Si ens haguéssim d’enfrontar a Nintendo, seria capaç de treure alguna cosa immediatament, i no és exactament el cas. No estem aquí per fer front a Nintendo i ells no estan allà per lluitar amb els altres fabricants. Nintendo s’ha col·locat en un cicle diferent, ells avancen al seu propi ritme, amb èxit com hem vist amb la Wii, i ara és el seu torn per a presentar les seves innovacions”.

En resta de l’entrevista es troba aquí.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: