Microsoft Surface 2.0 ja per reservar

Compartir

El caprici de Microsoft té un preu de 12.000 dòlars i s’anomena Surface, una tauleta de 40 polzades creada per Samsung i a l’abast dels més rics o col·leccionistes de reliquies.

Durant el CES de l’any passat és va poder veure en acció i com les coses de palau van lentes des de ja és pot reservar la versió 2.0 del caprici de Microsoft a través  del lloc web de Samsung, que últimament està treballant per a tothom i fent-se un gran lloc al món de totes les cases grans.

Per els amants d’aquestes reliquies, Samsung li ha donat el nom de Samsung SUR40 de forma oficial i porta moltes millores respecte a la seva versió 1.0. Fa servir la tecnologia PixelSense, que produeix l’efecte grapat i segons Microsoft permet els panells LCD veure sense l’ús de les càmeres. 40 polzades d’amplada i un pes aproximat de 87 quilos. Samsung només fa que superar-se, primer conquerint el mercat aquest últim trimestre i després amb l’últim terminal de Google, el Galaxy Nexus.

Pels qui ens agrada saber d’especificacions i quin monstre porta a dins, el Windows 7 té una pantalla de 1080p que compta amb un contrast de 2000:1, un temps de resposta de 8 mil·lisegons. A més el seu cor batega amb un 2,9GHz DualCore 245e, un AMD HD6750M de tarja gràfica i 4 GB. de RAM sense deixar de banda quatre ports USB i un port HDMI.

El factor de sorpresa es troba en el PixelSense que Microsoft va anomenar com a “Cada píxel està actuant com una càmera, de manera que la superfície del PC hi pot veure.” El panell pot reconèixer 50 punts d’interacció simultània, el que porta fent gestos multi-touch a un nivell completament nou. En poques paraules, si cinc persones creen gestos al mateix temps amb cada dit i el polze, la superfície podria ser capaç de reconèixer i actuar sobre cadascun d’ells.

Per als desenvolupadors interessats en crear aplicacions per al Samsung SUD 40, el kit de desenvolupadors està disponible al Centre de Desenvolupadors de superfície .

És un producte a l’abast de molt poca gent, però… t’imagines prenent un cafè damunt la Windows Surface? Nosaltres la provarem ja que tenim una sorpresa per a tots! Si tens 12000$ i no saps què fer-ne d’ells, avisa’ns i ens comprem aquesta virgueria!

 

Pàgina oficial de Microsoft Surface

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: