Microsoft Surface arribarà el proper 14 de febrer

Compartir

Després d’una llarga espera, finalment podrem disposar de la versió basada en processador ARM de la tauleta tàctil de la companyia de Redmond, amb Windows RT.

El tablet Surface de Microsoft amb el seu teclat tàctil. Imatge cortesia de Microsoft

El tablet Surface de Microsoft amb el seu teclat tàctil. Imatge cortesia de Microsoft

Nota de premsa de Microsoft

Madrid, 22 de gener de 2013. Microsoft amplia la disponibilitat de les seves tauletes tàctils Surface Windows RT en tretze mercats europeus, duplicant el nombre de països en els que Surface està present. Els clients espanyols podran adquirir la tablet Surface Windows RT a la botiga en línia de la companyia (Microsoft Store) a partir del proper 14 de febrer. La tauleta tàctil estarà també disponible en les pròximes setmanes en tota Espanya en establiments especialitzats.

Surface està tenint una extraordinària acollida en els mercats on està disponible” ha assegurat Fernando Calvo, Director de la Unitat de Negoci de Windows a Microsoft Ibèrica. “Estem desitjant que els clients espanyols puguin conèixer quant més aviat millor la revolucionària experiència d’ús que representa Surface”.

Surface Windows RT combina la portabilitat d’una tablet amb funcionalitats d’un ultrabook. Des de la funda Touch Cover, que proporciona un teclat extremadament prim i resistent en una gran varietat de colors, al suport posterior incorporat, que facilita l’ús de la tauleta tàctil com a dispositiu d’entreteniment. Surface ofereix un valor i rendiment que cap altre dispositiu del mercat pot igualar. El seu xassís de magnesi li aporta una extraordinària resistència, gran durabilitat i extrema lleugeresa (680 grams).

Gràcies a les Apps disponibles per a Windows 8, la connectivitat amb serveis en el núvol com SkyDrive, el servei Xbox Music, la possibilitat de reproduir vídeo HD i la incorporació d’un port USB i un altre de microSD, així com tota la funcionalitat oferta per Office Home & Student 2013 RT, Surface permet treballar i gaudir del temps d’oci en un únic dispositiu.

Surface Windows RT estarà disponible a Espanya en versions amb 32 GB i 64 GB de capacitat d’emmagatzemament, amb preus de venda estimats a partir de 479 euros. A més, estaran disponibles les fundes Touch Cover i Type Cover, amb preus estimats a partir de 119 euros, així com el nou ratolí Wedge Touch Mouse, Surface Edition.

Microsoft ha anunciat també la disponibilitat d’un nou membre de la família Surface, la tauleta tàctil Surface Windows 8 Pro, a partir del proper 9 de febrer als Estats Units i Canadà. Equipat amb un processador Intel Core i5, Surface Windows 8 Pro proporciona la potència i rendiment d’un ultrabook en el format d’una tauleta tàctil. Perfecte com a dispositiu únic –a la llar, l’oficina o en mobilitat- Surface Windows 8 Pro pot córrer Apps de Windows 8, així com aplicacions dissenyades per a Windows 7. Amb un preu estimat de 899 dòlars en la seva versió bàsica, Surface Windows 8 Pro estarà disponible en models amb 64 GB i 128 GB de capacitat d’emmagatzemament.

Sobre Microsoft Ibèrica

Microsoft Ibèrica és subsidiària espanyola de Microsoft Corporation. Fundada el 1975, Microsoft és la líder mundial de programari per a informàtica personal i d’empreses. La companyia ofereix un ampli ventall de productes i serveis dissenyats per a contribuir tant al desenvolupament del talent de les persones com al potencial de les empreses augmentant així la seva eficàcia, productivitat i capacitat competitiva.

Per a més informació:

http://www.microsoft.com/Surface/en-US

https://www.facebook.com/Surface

https://twitter.com/surface

http://www.youtube.com/user/surface

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: