Microsoft tapa el forat de seguretat detectat en l’IE

Compartir

La gravetat de la fallada ha dut a la companyia de Redmond a tapar-lo fins i tot per a Windows XP, sistema operatiu que ja no rebia suport tècnic.

La recent fallada detectada en totes les versions de l’Internet Explorer de la 6 a la 11 que permet a un atacant fer-se amb el control de la màquina afectada, ja té pegat de programari oficial per corregir-la.

El problema ha estat de tal magnitud que Microsoft s’ha vist obligada a posar pegats fins i tot a Windows XP, el seu veterà sistema operatiu el cicle de vida del qual havia acabat feia pocs dies i, en teoria, ja no havia de rebre cap actualització més.

L’US CERT, la màxima autoritat nord-americana en matèria de seguretat informàtica, havia arribat a recomanar fins i tot el canviar a un altre navegador web per no veure’s afectat per la fallada.

Des d’aquestes ratlles recomanem a tots els usuaris i administradors de sistemes la ràpida instal·lació del pegat de seguretat a les seves màquines i l’actualització del sistema operatiu.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: