Microsoft ven a Facebook la resta de les patents d’AOL

Compartir

Ambdues companyies arriben a un acord per a dur a terme el traspàs de 650 patents que pertanyien a AOL.

Microsoft va anunciar a principis d’aquest mes que es feia amb una part important de les patents pertanyents a AOL. Ara Facebook ha publicat una nota de premsa en la qual anuncia haver arribat a un acord amb Microsoft per adquirir part de la cartera que aquesta darrera va comprar.

La coneguda xarxa social ha pagat 550 milions de dòlars per 650 patents i sol·licituds de patents; la companyia de Redmond conservarà 250 patents.

Segons Brad Smith, vicepresident de Microsoft “Aquest acord amb Facebook ens permet recuperar més de la meitat dels costos, havent aconseguit el nostre objectiu d’adquirir la propietat intel·lectual d’AOL”. D’altra banda, Ted Ullyot -conseller general de Facebook- va dir que “aquesta adquisició és un pas estratègic important en el procés de construcció d’una potent cartera de patents que protegeixi els interessos de la companyia a llarg termini”.

L’operació ja es rumorejava des de fa uns dies en els cenacles d’Internet, en els que s’ha presentat com una altra prova més de l’“entente cordiale” entre ambdues corporacions.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: