Mio Technology presenta la tecnologia SiRF's InstantFixII per a GPS en el CES 2008

Compartir

La propera generació de dispositius mòbils de navegació oferirà temps d’arrencada de 5 segons sense necessitar connexió de xarxa.


Agències – Mio Technology, fabricant líder de navegadors GPS, està exhibint en el seu estand del CES 2008 la nova tecnologia SiRFInstantFixII, una versió millorada de la tecnologia SiRF original que optimitza significativament els temps d’arrencada dels navegadors GPS sense necessitat de disposar de connexió de xarxa sense fils per obtenir assistència o actualitzacions. Gràcies a la tecnologia SiRFInstantFixII, els temps d’arrencada dels dispositius GPS seran insignificants (rondaran els 5 segons), permetent als usuaris començar a navegar tant bon punt estiguin preparats per a conduir.

"La nostra trencadora tecnologia SiRFInstantFixII fa que esperar a trobar senyal de satèl·lit amb el nostre GPS sigui aigua passada", afirma Kanwar Chadha, fundador i vicepresident de màrqueting de SiRF Technology. "En no necessitar cap connexió de xarxa ni descàrregues, millorarà significativament l’experiència diària de navegació de tots els usuaris de dispositius mòbils".

La tecnologia SiRFInstantFixII redueix fins als cinc segons el temps del primer contacte (TTFF) amb els satèl·lits de GPS, mitjançant sofisticats algoritmes que permeten al navegador seguir als satèl·lits de GPS visibles durant el dia, i a partir d’aquí, predir la seva posició al cel amb una antelació de fins a tres dies. Aquest sistema depura els seus càlculs contínuament basant-se en les darreres dades que rep dels satèl·lits rastrejats al navegar, i realitza els càlculs esmentats sense necessitar cap mena d’actualització ni connexió de xarxa.

"En ser una de les empreses clau del sector dels dispositius de navegació GPS, lluitem per fer més còmoda la vida dels nostres clients, i estem convençuts que, en eliminar els temps d’espera que molts usuaris han de patir quan encenen el GPS, donem un gran pas en aquesta direcció", declara Samuel Wang, president de Mio Technology. "Estem entusiasmats amb les conseqüències positives que la tecnologia SiRFInstantFixII tindrà en l’experiència de navegació dels nostres clients. A través de la nostra estreta aliança amb SIRF, esperem llançar més solucions tecnològiques innovadores al mercat, i ajudar als consumidors a explorar totes les possibilitats de la navegació".

La nova tecnologia SiRFInstantFixII s’ha dissenyat específicament per satisfer les necessitats del mercat de gran consum, integrat bàsicament per usuaris que fan servir dispositius no connectats a la xarxa, per als que una actualització que requereixi d’una connexió a Internet pot ser una molèstia.

La tecnologia SiRFInstantFixII estarà disponible en els productes Mio distribuïts a Espanya a mitjans del 2008.

Guillem Alsina